Voel je weer fit, ook op gevorderde leeftijd!

  Een leven lang fit, dat is iets wat iedereen wel wil. Toch lever je met het ouder worden aan energie in, en krijg je hier en daar te maken met vermoeidheid en kwalen. Sommige zijn onvermijdelijk, maar andere kunnen aangepakt worden. Door bij te dragen aan de energievoorziening van het lichaam helpt vitamine B12 bijvoorbeeld het gevoel van vermoeidheid te verminderen en om je weer fit te voelen.

  B12 voor een goede concentratie en bij vermoeidheid

  Voldoende concentratie vitamine B12 in het lichaam kan het goed functioneren van het zenuwstelsel ondersteunen, bij zaken waar veel ouderen juist last van kunnen krijgen. Zo draagt het bij aan een goede concentratie en helpt het het mentale gevoel van vermoeidheid te verminderen. Met de B12 neusspray kunnen de B12-waarden makkelijk worden aangevuld en op het gewenste niveau gehouden worden.

  Energie & vitamine B12

  • Is belangrijk voor het energiemetabolisme en ondersteunt het energieniveau.
  • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen
  • Helpt energie vrij te maken uit de voeding.
  • Speelt daarnaast een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme

  Cognitieve functies & vitamine B12

  • Voor geestelijke energie en gunstig voor een goede geestelijke balans.
  • Draagt bij aan het functioneren van het geheugen.
  • Evenzeer is het goed voor gemoedstoestand, concentratievermogen & leerprestatie.

  Lichaam & vitamine B12

  • Draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem
  • Helpt bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes
  • Heeft een rol in de productie en afbraak van homocysteïne
  • Draagt bij aan het proces van celvernieuwing

  Vitamine B12 toedienen

  Met het frequent toedienen van de vitamine B12 kan het B12-peil aangevuld worden zodat onder meer het zenuwstelsel goed kan werken. Alleen was het toedienen tot nu toe vaak lastig of niet zeer efficiënt. Vitamine B12 voedingssupplementen in tabletvorm werken betrekkelijk langzaam aangezien ze eerst de maag moeten passeren en zijn vaak ook minder effectief omdat de opname via de darmen maximaal 2 microgram per dag is. Lees hier meer over vitamine B12.

  Neusspray B12; handig en snelle opname

  De neusspray met vitamine B12 bevat de voedingsstof in hoge concentratie en is handig in gebruik. B12 kan nu dus overal en door iedereen toegediend worden met een simpele spray. En doordat de B12 direct via het neusslijmvlies in de bloedbaan terecht komt, wordt de vitamine razendsnel opgenomen en is de B12-spiegel binnen een uur verhoogd.

  De neus is dus uiterst geschikt voor de snelle en vooral efficiënte opname van allerlei stoffen. Daarnaast zorgt de gepatenteerde Epiteq-technologie voor een optimale B12-opname.

  Ouderen opnieuw fit

  Kent u de klachten van futloosheid, kies dan voor de B12 neusspray en word weer fit! U bestelt de neusspray hier eenvoudig en veilig online.

  © Copyright - Pronofit Vitamine B12 Neusspray
  BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 17126800