De B12 Neusspray: ideaal voor de efficiënte opname van vitamine B12

Om de B12-spiegel van het bloed te verhogen, moest tot nu toe gekozen worden voor (smelt)tabletten of zelfs spuitinjecties, oplossingen die niet voor iedereen effectief of wenselijk zijn.

De Pronofit B12 neusspray brengt daar verandering in! De neusspray is veilig in gebruik, zeer gemakkelijk toe te dienen, en de gepatenteerde Epiteq-technologie zorgt voor optimale opname door het neusslijmvlies.

Optimale opname

Pronofit B12 Neusspray is een innovatieve formule voor de doeltreffende opname van vitamine B12. Anders dan bij inname via de mond hoeft de stof niet eerst de maag te passeren.  De neus is uiterst geschikt voor de snelle en vooral efficiënte opname van allerlei stoffen. Voor de opname van B12 is de neus dan ook een uiterst efficiënte route. Het neusslijmvlies is net als de longen een zeer directe manier om stoffen snel en in pure vorm op te nemen.

Het is bekend uit de medische wetenschap dat veel mensen complicaties ontwikkelen wat betreft de opname van vitamine B12 via het verteringskanaal. De gepatenteerde Epiteq-technologie zorgt voor een optimale B12-opname via de neus, voor zowel jong als oud.

Direct effect

Het neusslijmvlies is een goed doorbloed oppervlak waardoor stoffen snel en efficiënt kunnen worden opgenomen. De werkzame stof in de Pronofit B12 neusspray is Hydroxocobalamine. Dit is een natuurlijke vorm van vitamine B12 die normaal gesproken in kleine hoeveelheden uit dierlijke producten in het dieet wordt gehaald. Het neusslijmvlies transporteert de B12 snel in de bloedbaan, waarna het door het hele lichaam verspreidt wordt. Het lichaam kan vitamine B12 vanuit het bloed opslaan in onder andere de lever en de spieren. Enig overtollige B12 wordt via de urine uitgescheiden.

Gemak

Spray, inhaleer en verhoog de vitamine B12-spiegel. Eén toediening per week, wanneer het jou maar uitkomt, is al voldoende voor een verhoogde bloedspiegel, het hele jaar door. Makkelijker wordt het niet!

Positieve effecten van vitamine B12

Over de vitamine B12 in deze neusspray zijn veel positieve effecten bekend zoals:

  • Helpt vermoeidheid te verminderen

  • Zorgt voor een optimale werking van het zenuwstelsel en de hersenen

  • Goed voor de gemoedstoestand

  • Ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand

  • Goed voor het geheugen

  • Goed voor het energieniveau

  • Goed voor de leerprestaties en het concentratievermogen

Gebruik en dosering van de B12 neusspray

Er zijn in de medische wereld geen gevallen bekend van een overdosis aan B12 (zelfs niet als gevolg van heftige spuitinjecties in het ziekenhuis). De B12 neusspray kan gerust elke dag gebruikt worden als daar behoefte aan is. Zorg natuurlijk wel voor hygiënisch gebruik!

© Copyright - Pronofit Vitamine B12 Neusspray
BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 24277827