VEEL GESTELDE VRAGEN

Werkt deze neusspray tegen verkoudheid?

Dit is geen neusspray tegen verkoudheid. Deze neusspray is puur en alleen bedoeld om de bloedwaarden van vitamine B12 weer op peil te brengen of te behouden.

 

Werkt deze neusspray verslavend?

Nee, deze spray is op geen enkele manier verslavend. Neussprays – en neusdruppels – waar de werkzame stof xylometazoline in zit, werken verslavend. Xylometazoline zorgt er bij verkoudheid voor dat de gezwollen slijmvliezen in de neus slinken. Deze stof is niet aanwezig in de Pronofit B12 neusspray.

 

Is deze neusspray schadelijk voor mijn neus?

Nee, deze spray is niet schadelijk voor de neus, en gebruik van de neusspray is niet schadelijk voor het lichaam.

 

Hoe lang doe ik met één flesje?

Indien u de spray op minimale wijze gebruikt om een gezonde B12-waarde op peil te houden (1 spray per week) doet u ongeveer een jaar (365 dagen) met deze spray. Kiest u voor aanvullende dosering, wordt deze periode uiteraard korter. Er zit genoeg voor 100 doseringen in één flesje.

Ik heb problemen met de opname van B12, is dat anders met een neusspray?

Veel mensen, zowel jong als oud, hebben problemen met het opnemen van vitamine B12. De oorzaak hiervan ligt meestal in beperkte opname via maag en darmen. De neus is uiterst geschikt voor de snelle en vooral efficiënte opname van vitamine B12. 

 

Is deze neusspray geschikt voor veganisten?

Ja, deze neusspray is 100% vegan is uiteraard ook niet op dieren getest!

 

Kan ik teveel vitamine B12 binnenkrijgen?

Nee, er bestaat geen kans op overdosering van B12, zelfs niet met de Pronofit B12 neusspray. Enig overschot van B12 in het lichaam wordt uitgescheiden via de urine. Er zijn daarnaast uit medische gegevens geen nadelige lichamelijke effecten bekend van hoge inname van vitamine B12.

© Copyright - Pronofit Vitamine B12 Neusspray
BTW-nummer NL 80 92 06 353 B02 - KvK-nummer 24277827